Köszöntő

Örömmel indítjuk el FordulóPont (régi nevén Hivatástisztázó) lelkigyakorlatunk honlapját. A Bemutatkozás menüben olvashattok a lelkigyakorlatról, az előadásokról és az előadókról. Itt találjátok meg az idei lelkigyakorlat (2014. április 29 – május 04.) hetirendjét és a Nyolc Boldogság Közösség rövid bemutatkozását.

A Galériában közzétettünk néhány fotót a lelkigyakorlatos házról (Homokkomárom), életképeket a lelkigyakorlatról és egy-egy fényképet az előadókról, lelkikísérőkről.

A Kapcsolat menüpontban megtaláljátok a lelkigyakorlatos ház címét, telefonszámát és e-mail címét.

Életünk során számtalan kisebb-nagyobb döntést kell meghozunk. Fiatalként legfontosabb a hivatás-, szakma- és párválasztás, később a gyermekvállalás, elköteleződés egy karitatív szolgálatban, munkahely változtatás. Kerülhetünk olyan krízis helyzetbe, amikor alapvető döntéseink kérdőjeleződnek meg, vagy régebbi elköteleződésünk megújítására van szükség. Mi az, amit a FordulóPont lelkigyakorlat adhat? Távolság a megszokott környezettől, kapcsolatoktól; a természet szépsége; csend; befogadó közösség; néhány egyszerű útmutatás előadásokon keresztül; kérdések, melyek az önreflexióban segítenek; személyes beszélgetés; az elmélyülést segítő ima.

Szeretettel várunk minden 20 és 50 év közötti érdeklődőt!